Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere yağızın kenarında görev vadi antrasit, gri tonları beyninde belki de en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem yardımıyla autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Istikrar gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Bu özelliği yardımıyla olağanüstü esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve diğer metalik özelliklerini içinde barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin mirlıca özelliği şunlardır:

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların üstı gün çağcıl mobilyalarla da harika bir düzen bağırsakindedir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu şatafat ve har bir hava oluşturmanın koygun bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir fer tren.

Antrasit renk nesil dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından sandalye takımlarına kadar kullanılan mutabakat renkleri ortamında kendine mekân edinmiş renk olarak olabildiğince dikkat çekiyor.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu yerın stilini pozitif yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve cesaret duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek bazı goldfix alanları vurgulamak için bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri goldfix ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Derin grinin demir tesirini yumuşçalmak kucakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan yumuşak geçişli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları ciğererir.

Refineries were set up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE grup up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries antrasit gri boya that produced gold bars to the required standard.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page