Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İnsanın doğal çevreden dehalet ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar ortada renk de nokta alır.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir sonuçsuz zalimlabilir. Renkler yaşamımızın içinde bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri tonları, beyit dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler beyninde ülke kızılıyor. Sizin kucakin evinizin kuut odası, yatak odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye reva renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu da griyi bir daire odasını veya akak odası dolabını boyamak için en bol renklerden biri yapar: Her iki rengin sahih kombinasyonu ile sahaınızın her dem tekdüze ve prezentabl görünmesini sağlamanız olanaklı.

Sülale dekorasyonu gestaltlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahatlıkla kullanılabilen bir tondur.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, açık gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına elan yoğun mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert dar dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere şayan hizmeti katkısızlamaktadır.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli antrasit renk tonları bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peydahlamak ve çağdaş bir konsept peydahlamak isteyenler midein idealdir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok uyum yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yapmacık bir gökyüzü oluşturma konusunda berenarı dokunaklı bir seçenektir. Bu renk tonunun kılgı alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her antrasit renk tonları alanda zarafet ve şıklık sunar.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri için de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kadar nötr renklere doğru seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi esenlanır.

antrasit duvar boyas This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Banyo içinde ışıldayan bir yapı yahut dizayna onay verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page